ONLY CONNECT FESTIVAL OF SOUND 2015:

Jenny Hval - Apocalypse, Girl

LØRDAG 6. JUNI
BLACK BOX TEATER
KL. 21:00 (presis)

Kjøp billett via Black Box Teater/Billettservice.
Inkluderer Camille Norment/David Toop og Årabrot
Forestillingen inngår ikke i festivalpasset.

FESTIVALPROGRAM

Jenny Hval. Foto: Jenny Berger Myhre.

«Think big, girl, like a king, think kingsize».

Jenny Hval dykker ned i sitt personlige dyp under Only Connect. Hennes nye komposisjon, som har live-premiere under festivalen, åpner med et sitat fra den danske poeten Mette Moestrup og fortsetter mot avgrunnen. Apocalypse, Girl er et musikkverk som ikke helt lar seg fremføre, den er det umuliges konsert iscenesatt i samarbeid med den amerikanske videokunstneren Zia Anger. De drømmer om en science fiction-film hvor gospelkorjenter er punkere og styrer verden, et auto-erotisk makk- eller mesterverk. Det er et mildt dytt fra en dommedagskult, et mykt ønske om kollektiv hengivelse, og et ode til gospeljentenes lyse, blankpolerte undergrunn.

Jenny Hval har skapt en helt egen form for intimitet og lyd siden debutplaten i 2006. Hennes felt har etter hvert innbefattet bokutgivelser, lydinstallasjoner og samarbeid med poeter og billedkunstnere. I sentrum står språkarbeidet og vipper mellom det sårbare, det eksplosive og total ydmykelse.

I samarbeid med Black Box Teater.

Konsept og komposisjon: Jenny Hval. Regi og design: Zia Anger. Assistent: Annie Bielski. Med: Jenny Hval, Håvard Volden, Kyrre Laastad m. fl. Pressefoto: Jenny Berger Myhre. Konserten skjer i samarbeid med Black Box Teater, som arrangerer fire forestillinger, 4. - 7. juni. 

Only Connect:
The Deep

4. - 6. juni 2015

Facebook-event
Billetter
Program