ONLY CONNECT FESTIVAL OF SOUND 2016:

Mariam Rezaei - MILK ///
m/ Michael Duch, Maya Dunietz

FREDAG 20. MAI
Kl. 22:15 - 01:00, Hvelvet

LØRDAG 21. MAI
Kl. 19:30 - 22:30, Hvelvet


Kjøp festivalpass - Kjøp fredagspass - Kjøp lørdagspass

FESTIVALPROGRAM

Lydinstallasjon med platespillere av Mariam Rezaei, med live improsett på lørdag med Michael Duch og Maya Duneitz.

Mariam Rezaei.

Britiske Mariam Rezaei (f. 1984) er komponist, improvisator og DJ og arbeider i hovedsak med piano, platespillere, vokal og elektronikk. Flere av hennes komposisjoner bruker materiale fra poeter som Rumi, Dylan Thomas og Charles Bukowski sammen med kombinasjoner av platespillere og opera. MILK /// er en stedsspesifikk platespillerinstallasjon i et mørklagt rom, basert på Dylan Thomas sitt radiodrama fra 1954 Under Milk Wood. Ved siden av sitt kunstneriske virke er Rezaie er også leder for senteret The Old Police House i Gateshead og kunstnerkollektivet NOISESTRA.

I det gamle bankhvelvet i hjertet av Sentralen viser hun en installasjon med platespillere som står utstilt fredag. I lørdagens program vil det bli en rekke korte improvisasjoner i solo- og duoformat inne i installasjonen, med Rezaei på platespillere, Michael Duch på kontrabass og Maya Dunietz på vokal.

Program lørdag:
19:30 Mariam Rezaei & Maya Dunietz
20:30 Mariam Rezaei & Michael Duch
21:30 Mariam Rezaei solo

Kontrabassist Michael Francis Duch har vært med på over 30 utgivelser og spiller bl.a. i trio med John Tilbury og Rhodri Davies, i bandet Dog & Sky og i improkvartetten Lemur. Han har tidligere samarbeidet med Rezaei.

Maya Dunietz er israelsk pianist, komponist og lydkunstner, som undersøker relasjonen mellom musikk, billedkunst, performance, teknologi og filosofi. Dunietz har jobbet med utøvere som John Butcher, Zeena Parkins, David Moss og Steve Noble for å nevne noen.

Only Connect:
Tectonics
20. - 21. mai 2016

Sentralen, Oslo
Øvre Slottsgate 3

Facebook-event
Billetter
Program