ONLY CONNECT FESTIVAL OF SOUND 2017

Møt komponisten: Jennifer Walshe

LØRDAG 20. MAI
13:00, Vinterhagen

Gratis inngang.

FESTIVALPROGRAM

Jennifer Walshe. Foto: Blackie Bouffant.

nyMusikks konsertserie Møt komponisten har eksistert av og på i omtrent 50 år. Våren 2017 revitaliseres den på nytt i et intimformat.

Til åpningen av årets Only Connect-festival (18. – 20. mai) har vi gleden av å presentere den sjangeroverskridende komponisten Jennifer Walshe’ nye stykke Everything Is Important skrevet for Ardittikvartetten.

Den irske komponisten og vokalisten vil snakke om sin kunstnerpraksis på festivalen og presentere ideer rundt sosiale medier, komponistens rolle, filmskaping, fiksjonshistorie og identitetskonstruksjon i samtale med Borealis-leder Peter Meanwell

Facebook-event

Historien til Møt komponisten
Møt komponisten ble startet på slutten av 60-tallet av daværende Ny Musikk-formann Kjell Skyllstad og var en konsertserie som ble arrangert regelmessig i Oslo, på steder som Club 7, Munchmuseet og ABC-teatret, men også på arenaer som Henie Onstad Kunstsenter og Kongsberg Jazzfestival.

Av komponister som deltok i løpet av de første årene finner vi bl.a. Karlheinz Stockhausen, Arne Nordheim, György Ligeti, Finn Mortensen, Kåre Kolberg og Lasse Thoresen

Only Connect
18. - 20. mai 2017

Sentralen, Oslo
Øvre Slottsgate 3

Facebook-event
Billetter
Program