ONLY CONNECT FESTIVAL OF SOUND 2018

Ingvild Holm 

FREDAG 25. MAI
Sentralen


Kjøp festivalpass eller fredagspass

FESTIVALPROGRAM

Ingvild Holm er scene- og performancekunstner, kjent fra bl.a. kunstnerkollektivet Baktruppen. Hun har bakgrunn fra konseptuell kunst og jobber ofte steds- og situasjonsrelatert, og på Only Connect presenterer hun en ny solo laget spesielt for festivalen og Sentralen. 

Fra KUA OG FELA. Lydskulpturer på Skiptvetutstillinga, Galleri F 15, Jeløya. Foto: Snorre Ytterstad.

Ingvild Holms arbeider omfatter teaterforestillinger, billedkunst, aksjonisme, lyd og tekstproduksjon. Aktuell tematikk og store ting som arkitektur, rom, scenografi og materialer krympes og presenteres i mindre spektakulære formater, i en form for objekt- eller skulpturteater, og med bakgrunn i kritiske og folkelige komedie- og fortellertradisjoner.

Holm er stipendiat på Akademi for scenekunst i Nasjonalt program for kunstnerisk utviklingsarbeid. Hun var senest aktuell med lydskulpturene Kua og fela (2017) i Skiptvetutstillingen på Galleri F 15 (Jeløya), og med forestillingen Plast-iiik! (2017) vist på revy- og cabaret teatret Chat Noir (Oslo), Teaterfestivalen Meteor (Bergen), og på Klimafestivalen (Oslo). Hun har medvirket i en rekke nasjonale og internasjonale samarbeid, og var medlem av kunstnerkollektivet Baktruppen fra 1987 – 2011.

Only Connect
25. - 26. mai 2018, Oslo

25. mai: Sentralen
​26. mai: Skippergata 22

Facebook-event
Billetter
Program