ONLY CONNECT FESTIVAL OF SOUND 2018

Jeff Carey: Precursor to Hypercube

FREDAG 25. MAI 18:30 - 23:30
LØRDAG 26. MAI 12:00 - 18:00
Hvelvet, Sentralen

FESTIVALPROGRAM

Jeff Carey er en amerikansk komponist som arbeider i flere medier. På Only Connect presenterer han lydinstallasjonen Precursor to Hypercube, en høyintensitets sensorisk utladning for fire personer, i fire minutter.

Publikum settes i lydaktiverte stoler med hodetelefoner i et mørkt rom, og hører, ser og føler en komposisjon presentert gjennom syntetisk lyd, strober, røyk og laserbelysning. Resultatet er en form for perseptuell forvrenging i kammerformat.

PÅMELDING
Publikum må reserver fast tidspunkt for deltagelse på forhånd. Send en e-post til nymusikk@nymusikk.no om du ønsker å delta.
NB! Svært begrenset kapasitet! Deltagelse på eget ansvar.

BILLETTER
Inngang med festivalpass, dagspass eller kveldsbillett
Ønsker du KUN å se installasjonen, kan du betale kr 100 i døra.

Jeff Carey har en Bachelor i Science in Audio Technology fra American University i Washington D.C. og studerte datamusikk ved Institutt for Sonologi ved Koninklijke Conservatorium i Haag, Nederland. Han har vært residenskunstner på USF Verftet i Bergen (2006) og har uviklet sin elektro-instrumentale musikk gjennom flere residenser ved Studio for Electro Instrumental Music (STEIM) i Amsterdam, Nederland. Carey formidler sine idéer gjennom egne programvareinstrumenter som kontrolleres av fysiske bevegelser. Slik utforsker han et musikalsk språk som med unik teknologi organiserer lyder som påvirker oss gjennom flere sanser. 

Precursor to Hypercube ble vist for første gang på Recombinant Festival i 2017.

Jeff Carey.

Only Connect
25. - 26. mai 2018, Oslo

25. mai: Sentralen
26. mai: Skippergata 22

Facebook-event
Billetter
Program