Off The Page Oslo 2016:

Ulv og Rødtvet til Off The Page

Dramatisk ulvejoik
Joiker, musiker og forfatter Ánde Somby kommer til Off The Page 23. januar. Han joiker både laks, rype, bjørn, kråke og mygg, men hans signaturjoik er ulven. Den tradisjonelle ulvejoiken har han videreutviklet med dramatiske elementer i en ekspressive fremførelse. 

Sombys joik er dypt rotfestet i tradisjonen til fjellsamene i Øst-Finnmark og de fastboende samene i Tanadalen. Hans mange dyrejoiker er inspirert av ideen om transformasjon i førkristen samisk religion - at et menneske kunne forvandle seg til et dyr og tilbake til et menneske igjen. Kom til Kunstnernes Hus i januar for å høre hvilke dyr som kommer i tale under festivalen.

Nye navn til musikkmarkedet 
Tradisjonen tro vil det bli et gratis musikkmarked i foajeen på Kunstnernes Hus. Seks nye tilskudd er nå bekreftet til floraen av markedsdeltakere:

Nettstedet Subradar som selger improbasert musikk, det etablerte plateselskapet Rune Grammofon, den nyoppstartede eksperimentelle Rødtvet-labelen Take It Easy Policy, musikkkollektivet og plateselskapet Metronomicon Audio, kunst/foto/design-nettbutikken og bokhandelen Related itemsSe listen over alle deltakerne her

Off The Page
Kunstnernes Hus
Lørdag 23. januar

Musikkmarked: 11:00 - 16:00
Festivalprogram: 12:00 - 22:00

Billetter
Facebook-event