Off The Page Bergen 2017:

Stephen O'Malley

Lørdag 28. januar
Kl. 22:00

Billett lørdag

Drone metal-ikonet Stephen O’Malley kjent fra bl.a. Sunn O))), Burning Witch og KTL, samt plateselskap som Southern Lord, gir oss sine musikalske åpenbaringer. 

Stephen OMalley. Foto: Luc Pelletier/MACVAL.

Stephen O’Malley er født i 1974 i New Hampshire, USA, og bor i Paris. Han arbeider som komponist, utøvende musiker og produsent, og har de siste 15 årene spilt inn over 50 album og gitt flere hundre konserter over hele verden. Stephen O’Malley har væært med på å starte flere band, blant andre Sunn O))), Burning Witch, KTL, Khanat og flere. Han var med å starte toneangivende plateselskap som Southern Lord og Ajna Offensive, og har siden 2011 vært en av de creative kreftene bak Ideological Organ.

Både hans egne arbeider og samarbeidene er blitt karakterisert som sjangeroverskridende, eller som verk som ikke tar hensyn til sjanger og derfor faller utenfor tradisjonelle sjangerbestemmelser. Arbeidene hans er alltid utfordrende og i stadig endring. Som designer og billedkunstner har O’Malley arbeidet med en rekke undergrunnsplateselskaper og står bak mange hundre plateomslag og mindre trykksaker. 

Off The Page
Landmark, Bergen Kunsthall
27. - 28. januar

PROGRAM

Billetter
Facebook-event