Off The Page Oslo 2015:

Filmprogram

Sound and Chaos: The Story of BC Studio (2014, 71 mins)

Reg. Sara Leavitt & Ryan Douglas

Sound and Chaos forteller historien om det legendariske Brooklyn-studioet BC Studio, grunnlagt av Martin Bisi, som i over 30 år jobbet med en rekke innflytelsesrike artister som Sonic Youth, Swans, Afrika Bambaataa, Foetus og mange andre. Filmen inneholder intervjuer med Michael Gira, Brian Viglione fra The Dresden Dolls, Bob Bert, Bill Laswell, JG Thirlwell og mange andre. Norgespremiere.

Free Will & Testament: The Robert Wyatt Story (2002, 70 mins)
Reg. Mark Kidel 

Sjelden dokumentar om den legendariske komponisten og låtskriveren Robert Wyatt, med live-opptak fra studio og dybdeintervjuer. Bestilt av BBC og produsert av Somethin Else i 2002.

Drowned City: The Sound of the Radio Underground (2014, 52 mins)
Reg. Faith Millin

Maksimumsstraffen for ulovlig kringkasting på britisk radio er en ubegrenset bot og to års fengsel. I løpet av tre år følger filmskaperen en liten gruppe individer fra det nesten utdødde piratradio-samfunnet i London, fra høye hustak til industrielle lagerbygninger, for å finne ut hvorfor disse ungdommene tar store risikoer for radiokringkastingens skyld. Prisvinnende dokumentar. Norgespremiere.

Voice – Sculpting Sound with Maja SK Ratkje (2015, 93 mins)
Reg. I.J Biermann

Filmen følger musiker, komponist og lydkunstner Maja Solveig Kjelstrup Ratkje gjennom Europa hvor hun presentere mangfoldet i arbeidet sitt. Konserter, lydopptak, og personlige scener er satt sammen til et komplekst portrett av en kompromissløs artist som blir utfordret mellom de motstridende polene familie og yrke. Eksklusiv forhåndsvisning.

Off The Page
Kunstnernes Hus
24. januar

Musikkmarked: 11:00 - 16:00
Festivalprogram: 12:00 - 22:00

Facebook event

Filmprogram: 12:00 - 22:00
Gratis.