Musikkmarked - Off The Page Bergen:

Maksimal

Maksimal - eventyrlige lyder fra Skandinavia og utover. Maksimal er en organisasjon som jobber med musikk og kunst. De ønsker å synliggjøre musikere som arbeider innenfor elektronisk og eksperimentell musikk og kunstnere med lydbaserte kunstpraksiser. En av deres hovedambisjoner er å legge forholdene til rette for en dialog mellom det norske og det internasjonale miljøet via plateutgivelser, artikler, podcasts, konserter, klubbkvelder og utstillinger.

Siden oppstarten i 2013 har Maksimal gitt ut musikk fra en rekke artister - fra fremadstormende talenter som Pandreas, Gray Chalk og Rudi Valdersnes til etablerte navn som Bjørn Torske, Tarjei Nygård og Telephones. De har vært involverte i en rekke lokale, regionale og nasjonale prosjekter samt arrangert konserter med anerkjente musikere som Young Marco, Hunee, Motor City Drum Ensemble, Lauer, Lena Willikens og Jacques Renault. De har også kuratert en utstilling av Joakim Blattmann og bestilt et nytt verk av Eirik Havnes.

Maksimal skal som navnet tilsier romme mye - fra lydkunst og eksperimentell musikk til krautrock, wave, proto-house, punkete disco og industriell boogie. Grensene er uendelige og de er alltid på utkikk etter nye lyder og spennende uttrykksformer.

Off The Page
Landmark, Bergen Kunsthall
27. - 28. januar

Musikkmarked
Lørdag 28. januar
Kl. 13:00 - 18:00


Gratis inngang