All Ears åpningskonsert:
Kim Myhr / Axel Dörner + Jooklo Duo + Ken Vandermark

For andre år på rad har vi gleden av å ha åpningskonserten av All Ears-festivalen i nyMusikks lokaler. Det blir en fullsatt kveld med gitar/trompet-duo Kim Myhr og Axel Dörner, italiensk frijazz med Jooklo Duo og konsert med den velrenommerte komponisten, saksofonisten og klarinettisten Ken Vandermark. 

Jooklo Duo. Foto: presse.

Kim Myhr
Trøndergitaristen Myhr turnerer verden rundt som soloutøver, med ulike band og har gjennom årene opprettet en sterk kontakt til Australia, som hans samarbeid med Jim Denley og bandet Mural. Han leter konstant etter lydlige skatter og tilnærmer seg musikken med en åpen og tålmodig framferd.

Axel Dörner
Trompetist, lydkunstner og sjangerbryter som kan regnes som en bauta i europeisk improvisert musikk. Dörner er i Berlin og har med sin dedikasjon tilført en ny dimensjon og tyngde til trompeten og den improviserte musikken.

Jooklo Duo
Nådeløst turnerende duo fra Italia. Saksofon og trommer som tordner av gårde, rått og direkte, som en evigvarende energiladning. Hardtslående, speeda frijazz/støy med en sakstone som kan knuse glass. Virginia Genta og David Vanzan, som utgjør Jooklo Duo, har også et spennende samarbeid med Bill Nace.

Ken Vandermark
Vandermark har gjennom snart tre tiår vært en meget viktig figur for scenen i Chicago. Ikke bare som musiker, men også som organisator, initiativtager og sterk pådriver på den lokale scenen av kreativ musikk. Oslo-publikummet vil denne gang få oppleve Vandermark i to høyst ulike settinger.

All Ears Festival for Improvised Music er en årlig festival for improvisert musikk, som arrangeres i Oslo. All Ears er en non-profit festival av musikkentusiaster for musikkentusiaster, organisert av musikerne Guro Moe, Paal Nilssen-Love og Jon Rune Strøm.

nyMusikk
9. januar
19:00

Dagsbillett: 250 / 200 (stud.)
Festivalpass (gjelder tors-lørdag) 600 / 500 (stud.)

Mer info hos All Ears.