Stavanger: 
Alpaca Bowie

Møt Alpaca Ensemble i et prosjekt inspirert av David Bowie og hans konseptalbum The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars. Prosjektet har resultert i plata oh no love, you're not alone, og denne konserten er en del av releaseturneen.

Alpaca Bowie.

Musikken er skrevet av Alwynne Pritchard, Ole Henrik Moe, Jon Øivind Ness og Maja Solveig Kjelstrup Ratkje. Både ensemblet og de fire komponistene framhever Bowie som en viktig inspirasjonskilde. Bowies musikk og hans kunstuttrykk har hatt stor innflytelse på en hel generasjon av musikere og skapende kunstnere, uansett sjanger.

Alpaca Ensemble består av Else Bø (piano), Sigrid Elisabeth Stang (fiolin) og Marianne Baudouin Lie (cello). De var Fylkeskunstnere i Sør-Trøndelag i 2013, og har til nå seks utgivelser bak seg. Alpaca initierer både store og små nyskapende prosjekter innenfor sjangerbrytende samtidsmusikk, og utvikler et repertoar på tvers av etablerte kunstformer. De har med Andreas Elvenes samt Rohey Taalah på vokal og Sune Schelderup på lys. Johan Berntsen skrur lyd.

Ved starten av konserten gir Guttorm Andreasen en introduksjon til Bowies univers. 

18. oktober
Spor 5, Stavanger
20:00

Billetter i døra, kr. 150/70