nyMusikk Bodø presenterer:

John Butcher & Ståle Liavik Solberg + Lasse Marhaug & Ronny Wærnes

nyMusikk Bodø feirer oppstart av avdelingen med gratis improvkonsert!

Den britiske saksofonisten John Butcher har doktorgrad i teoretisk partikkelfysikk, men valgte heldigvis musikken! Selv om han er litt yngre enn Evan Parker, tilhører han likevel den samme gylne generasjonen av friimproviserende avantgardister. Ståle Liavik Solberg er en av drivkreftene og ildsjelene bak konsertserien Blow Out! - for ikke å snakke om norsk frijazz i det hele tatt. 

John Butcher - saksofon, Ståle Liavik Solberg - trommer

Støygeneral Lasse Marhaug har siden starten av 90 tallet markert seg som en av de mest aktive i den mye omtalte norske støyscenen med et hundretalls plateutgivelser og en rekke turnèer bak seg. Han har vært aktiv både som soloartist og med forskjellige prosjekter. Marhaug har også gjort en drøss samarbeidsprosjekter med andre artister. Han har jobbet med musikk til dans, video og teater. Lydvrenger Ronny Wærnes var med på å starte Nødutgangfestivalen i Bodø, og er i tillegg aktiv som musiker i Psykisk Tortur i tillegg til en rekke prosjekter sammen med andre lyd- og støyartister.

Dette er første gang disse to opptrer som duo sammen. Hver for seg kan de være temmelig bråkete, men mon tro om de tilsammen blir noe annet?

Lasse Marhaug - Elektronikk og ting, Ronny Wærnes - Elektronikk og ting.

30. januar 2018
Dama di, Bodø
20:00

Facebook-event