nyMusikk Bodø presenterer:

Pinquins / Lasse Marhaug

Pinquins slagverktrio er på turné og kommer til Bodø lørdag 9. februar. De har med seg et nytt verk av Lasse Marhaug, som de har samarbeidet tett med. Dette blir et veldig spennende samarbeid mellom tre originale og allsidige slagverkere, og Lasse Marhaug som har bakgrunn som støymusiker.

Pinquins. Foto: Anna-Julia Granberg, BLUNDERBUSS.

Program:
Lasse Marhaug Percussion Piece (urfremføring)

Besetning Pinquins: 
Johanne Byhring
Jennifer Torrence

Ane Marthe Sørlien Holen

Pinquins er et grenseoverskridende og eksperimentelt ensemble med base i Oslo. Trioens hovedfokus er på samtidsmusikk, og deres målsetning er å utfordre publikum og utvide formatet de jobber innenfor. De jobber i tette samarbeid med komponister og utøvere innenfor samtidsmusikk så vel som andre sjangre. Med sitt svært visuelle repertoar og sin unike sceniske tilstedeværelse, har trioen gjort seg bemerket som et av de mest innovative, nyskapende og ledende ensemblene på den norske samtidsmusikkscenen. Pinquins består av Johanne Byhring, Ane Marthe Sørlien Holen og Sigrun Rogstad Gomnæs, alle med slagverk som sitt hovedinstrument. Trioen feiret 10-årsjubileum som ensemble i 2018.

Komponist, musiker og grafisk designer Lasse Marhaug har siden 1990-tallet markert seg som en av de mest aktive i den norske støyscenen. Han er kjent fra grupper som Jazkamer, DEL og Origami Replika, og er en av veteranene innenfor ekstrem elektronisk musikk i Norge. Marhaug har komponert musikk for film, installasjoner, video og såkalt "expanded cinema".

9. februar 2019
Atelier Noua
13:00

Adresse: Storgata 58, Bodø

Inngang:
ordinær: kr 200
medlem: kr 100
student/elev: kr 100

Billetter selges i døra (vi tar Vipps)

Facebook-event