nyMusikk Bodø 0g Bodø Jazz Open presenterer:

Ingar Zach & Alessandra Rombolá:
The Ring

Ingar Zach og Alessandra Rombolá sitt prosjekt The Ring vil ha premiere i Bodø Kunstforening den 31. januar i regi av nyMusikk Bodø i samarbeid med Bodø Jazz Open. I forkant av konserten har duoen arbeider med musikken under et opphold på Fordypningsrommet i Fleinvær.

Ingar Zach (slagverk, elektronikk) og Alessandra Rombolá (fløyter og flisinstallasjon) har arbeidet sammen i ulike prosjekter de siste femten årene, bl.a. i trioen O3 med den spanske akkordeonisten Esteban Algora og med den walisiske harpisten Rhodri Davies. Sammen har de nå etablert et duosamarbeid hvor de kombinerer elektronikk og opptak av bearbeidet materiale i samspill med akustisk intervensjoner i rommet.

Foto: Fabian Fjeldvik.

Ingar Zach er en norsk perkusjonist bosatt i Madrid, hvor han driver plateselskapet Sillòn. Han har studert komposisjon ved Jazzlinja på NTNU og har spilt og spiller i en rekke ulike konstellasjoner. Blant annet med saksofonist Håkon Kornstad og gitarist David Stackenäs, i trioen No Spaghetti Edition med frijazzgitaristen Derek Bailey og Stavanger-gitaristen Anders Hana. Med steelgitaristen Ivar Grydeland etablerte han plateselskapet SOFA for improvisatorisk musikk i 2000, et samarbeid som ledet til mastergrad i improvisasjon i 2004 og trioen Huntsville med Tonny Kluften. Han spiller også i Jon Balkes to orkestre Batagraf og Magnetic North Orchestra.

Alessandra Rombolá er en italiensk fløytist bosatt i Madrid som er svært aktiv innenfor eksperimentell musikk, samtidsmusikk og improvisasjon. Hun regnes i dag som en av de beste fløytistene i Spania, og har samarbeidet med noen av de ypperste musikerne innen improvisasjon i Europa, samt spilt i flere kjente samtidsmusikkensembler. Hun har også vært med på å etablere det nye ensemblet Ergo Sound i Madrid. Rambolá er spesielt opptatt av eksperimentell musikk, lydinstallasjoner, videokunst og dans.

31. januar 2019
Bodø Kunstforening
19:00

Billetter:
Ordinær: Kr 200
Medlemmer: kr 100
Elev/student: kr 100
Vi tar i mot Vipps.

Facebook-event