nyMusikk Harstad presenterer:

ILIOS 2018

ILIOS-festival nr. 25 står for døra. Som alltid kommer sola tilbake i uke 5, og denne gangen kommer den sammen med noen av de fremste artistene og kunstnerene når det gjelder innovasjon og kreativitet. Det blir mer enn 20 arrangementer med alt fra ravgal musikalsk humor til meditasjon, støy og improvisasjon med grov-messing og elektronikk. På åpningskonserten møter vi 8 kvinnelige sangere i en musikalsk forestilling som handler om det å være sanger. Komponist Maja Solveig Kjelstrup Ratkje er medlem av Akademie der Künste i Berlin, og kommer selv til ILIOS. Hun skal også være med på åpningen installasjonen "Vannstand", som hun har laget sammen med 24 elever fra Harstad kulturskole.  

ILIOS er fortsatt en festival i Sentrum, bokstavelig talt. Det blir arrangementer i hele bykjernen, med sosial profil og ulike møtesteder under hele festivalen. Det blir festivalklubb, utendørs ILIOS Lounge lørdag 3. februar, og Byvandring dagen derpå. Det blir egne aktiviteter for ungdom og barn i alle aldere.  

ILIOS ser som alltid framover. Derfor kommer Tori Wrånes til ILIOS 2018 på site visit for å se på spillesteder og møte interesserte samarbeidsparter til en ny oppsetning på ILIOS 2019. Wrånes er blitt et av de virkelig store norske navnene internasjonalt, og jobber i grenseland mellom utstillinger og performance.

Festivalpassene er lagt ut for salg, og for bare kr. 800 får du tilgang til hele festivalen. Du trenger ikke å løpe en gang - et par tastetrykk her under og du er klar for festival!

1. - 4. februar 2018
Harstad sentrum

Kjøp billetter

Facebook-event