nyMusikk Kids:
Ane Marthe Sørlien Holen

Lørdag 8. mars holdes årets første utgave av nyMusikk Kids. Her kan barn mellom 6 og 12 år eksperimentere med akustiske instrumenter og elektronikk i en iPad-basert workshop. Barna får denne gangen møte og lære av perkusjonist Ane Marthe Sørlien Holen, og workshopleder Guttorm Andreasen.

Påmelding til nymusikk@nymusikk.no (bindende). Husk å oppgi barnets alder.

Ane Marthe Sørlien Holen har mastergrad i utøvende slagverk fra Norges Musikkhøgskole og Koninklijk Conservatoruim i Brüssel. Hun er frilanser med base i Oslo, og har hovedfokus på samtidsmusikk. Hun er fast medlem av slagverktrioen Pinquins som jevnlig bestiller og urfremfører ny musikk. Hun engasjeres regelmessig av andre norske ensembler, og jobber ellers mye sammen med musikere og kunstnere som Jennifer Torrence, Ingvild Langgård og Ingri Fiksdal. I 2014 mottok hun Spellemannpris for plata "The forester" sammen med Susanna & Ensemble neoN.

Workshopleder Guttorm Andreasen er musiker, journalist, DJ, foredragsholder, konferansier og arrangør. Han har lang erfaring med barn og musikkformidling, både som barneskolelærer, programleder for Lørdagstimen i NRK og flere turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken.

Om nyMusikk Kids

Ved bruk av iPader og musikkapplikasjoner som komposisjonsverktøy og instrument, skal nyMusikk Kids-workshopene engasjere barn i lyd- og musikkeksperimentering. Målet er å gi barn mulighet til å lage kompleks, improvisert musikk uten nødvendige forhåndskunnskaper og noter. Hver workshop kombinerer elektronikk med profesjonelle musikere som improviserer på akustiske instrumenter.

nyMusikk
8. mars
13:00 - 15:00

50 kr per barn. 
Facebook-event

Pinquins.
Guttorm Andreasen.