nyMusikk Kids: Hedvig Mollestad

nyMusikk Kids kan barn mellom 6 og 12 år eksperimentere med akustiske instrumenter og elektronikk i en iPad-basert workshop. Barna får denne gangen møte og lære av gitarist Hedvig Mollestad, og workshopleder Guttorm Andreasen.

Påmelding til nymusikk@nymusikk.no (bindende). Husk å oppgi barnets alder. Påmeldingsfrist: fredag 4. april kl 12:00

Hedvig Mollestad Thomassen er en gitarist fra Ålesund, og som i tillegg til sin egen Hedvig Mollestad Trio er kjent fra samarbeid med Jarle Bernhoft, Jon Eberson, Trondheim Jazzorkester og rockebandet VOM for å nevne noe. Hedvig Mollestad Trio gir i april ut sin tredje plate på Rune Grammofon, og er i år en del av det offisielle showcaseprogrammet på South By Southwest i Austin, Texas. I fjor turnerte de i Europa og Asia, og i juni skal de til Canada for første gang. Hedvig Mollestad Thomassen har turnert for Rikskonsertene siden 2005.

Workshopleder Guttorm Andreasen er musiker, journalist, DJ, foredragsholder, konferansier og arrangør. Han har lang erfaring med barn og musikkformidling, både som barneskolelærer, programleder for Lørdagstimen i NRK og flere turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken.

Om nyMusikk Kids

Ved bruk av iPader og musikkapplikasjoner som komposisjonsverktøy og instrument, skal nyMusikk Kids-workshopene engasjere barn i lyd- og musikkeksperimentering. Målet er å gi barn mulighet til å lage kompleks, improvisert musikk uten nødvendige forhåndskunnskaper og noter. Hver workshop kombinerer elektronikk med profesjonelle musikere som improviserer på akustiske instrumenter.

nyMusikk
5. april
13:00 - 15:00

50 kr per barn.
Adresse: Platous gate 18

Hedvig Mollestad. Pressefoto: Arve Kjersheim.
Workshopleder Guttorm Andreasen.