nyMusikk Kids: Stephan Meidell

På nyMusikk Kids kan barn mellom 6 og 12 år eksperimentere med akustiske instrumenter og elektronikk i en iPad-basert workshop. 15. november arrangeres nyMusikk Kids for første gang i Bergen og hit kommer Bergen-musiker Stephan Meidell som spiller gitar i bl.a. Cakewalk og Krachmacher. Workshopen ledes av musiker og NRK-programleder Guttorm Andreasen

Påmelding til nymusikk@nymusikk.no (bindende). Husk å oppgi barnets alder. Påmeldingsfrist: fredag 14. november kl 12:00.

Stephan Meidell spiller gitar i blant annet Cakewalk, Krachmacher og The Sweetest Thrill, og gav i år ut soloalbumet Cascades på selskapet Hubro. Han har turnert i USA, Mexico, Japan og store deler av Europa, og har skrevet to bestillingsverk, hvor det siste - Dialogues - ble urfremført under årets Ekko-festival i Bergen. Meidell har gjort mange barne- og skolekonserter de siste årene gjennom Den Kulturelle Skolesekken, Rikskonsertene og Vestnorsk Jazzforum.

Workshopleder Guttorm Andreasen er musiker, journalist, DJ, foredragsholder, konferansier og arrangør. Han har lang erfaring med barn og musikkformidling, både som barneskolelærer, programleder for Lørdagstimen i NRK og flere turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken.

Om nyMusikk Kids

Ved bruk av iPader og musikkapplikasjoner som komposisjonsverktøy og instrument, skal nyMusikk Kids-workshopene engasjere barn i lyd- og musikkeksperimentering. Målet er å gi barn mulighet til å lage kompleks, improvisert musikk uten nødvendige forhåndskunnskaper og noter. Hver workshop kombinerer elektronikk med profesjonelle musikere som improviserer på akustiske instrumenter, og ender med en konsert av og med barna.

Støttet av: Sparebankstiftelsen DNB.

Bergen
BIKS Fensal
15. november
kl. 12:00 - 14:00

Adresse: Kong Oscars gate 15
Facebook-event

Stephan Meidell.