Off The Page Bergen 2017:

Filmprogram

Det blir gratisvisning av musikkdokumentarer under Off The Page Bergen, bl.a. en kortfilm om Foleyartister og dokumentarer om musiker Robert Wyatt og kambodsjansk rock under Røde Khmer.

Don’t Think I’ve Forgotten: Cambodia’s Lost Rock And Roll 

Regi John Pirozzi (2014, 107 min)

Visning kl. 13:00 og 16:15

Gjennom øynene, ordene og sangene til populære musikere på 50-, 60-, og 70-tallet, setter denne dokumentarfilmen seg fore å undersøke og avsløre Kambodsjas tragiske fortid.

Ved å kombinere intervjuer med overlevende musikere, ukjent arkivmateriale og sjeldne sanger, sporer filmen tilbake den svingete veien til kambodsjansk musikk da den utviklet seg til en unik stil innen rock ‘n roll. En levende musikalsk kultur som nesten ble tapt for alltid under det brutale Røde Khmer-regimet blir gjenopplivet og feiret.

Free Will & Testament:
The Robert Wyatt Story 

Regi Mark Kidel (2002, 70 min)

Visning kl. 14:45

Robert Wyatt.

Sjelden dokumentar om den legendariske komponisten og låtskriveren Robert Wyatt, med live-opptak fra studio og dybdeintervjuer. Bestilt av BBC og produsert av Somethin' Else i 2002.

The Secret World of Foley

Regi Daniel Jewel (2014, 13 min) 

Visning kl. 16:00

Screen shot The Secret World of Foley.

The Secret World of Foley tar oss med på en reise inn den ukjente verdenen til Foleyartister, som bringer filmer til liv ved å legge til lydeffekter i post-produksjon. Vi følger to multi-prisvinnende Foleyartister og ser på mens de jobber sammen for å bringe liv til en film om en morgen i livet til en fiskerlandsby på den engelske kysten.

Bergen Kunsthall
28. januar
13:00 - 18:00

Gratis inngang.

Off The Page Bergen
27. - 28. januar


Festivalprogram
Facebook-event