Periferien #3

Ole Martin Huser-Olsen
Stian Westerhus

Konsertforeningen Periferien presenterer sin første sesong i 2016 med 5 konserter fra april til desember i Sentralens nye lokaler i Øvre Slottsgate 3. Programmene kombinerer klassikere fra samtidsmusikkanonen med nyere verker fra inn- og utland, presentert av kremen av Oslos utøvere.

Program

Ole Martin Huser-Olsen
J.S. Bach - Preludium, Fuge, Allegro BWV 998
Simon Steen-Andersen - Beloved Brother (2008)
Sven Lyder Kahrs - Wird euch langsam namenlos in Munde (2006)

Stian Westerhus

Mer info kommer.

Ole Martin Huser-Olsen.

Stian Westerhus (f. 1979) er med sin svært særegne og abstrakte gitarstil en av våre mest virtuose og eksperimentelle el-gitarister. Han har gitt ut et titalls plater med utgangspunkt i en stadig søken etter å undersøke og sprenge grenser, både sjangermessig og for hva som er mulig å gjøre med en gitar. Han spiller både solo og i konstellasjoner som Monolithic, Puma, Nils Petter Molvær m.fl. 

Ole Martin Huser-Olsen (f. 1986) er klassisk gitarist med et repertoar som spenner fra renessanse til nyskrevet samtidsmusikk. Han er ofte hørt som solist, men arbeider også kammermusikalsk med musikere som den verdenskjente barytonen Knut Skram, Ensemble Ernst, Ensemble Aksiom, Trondheimsolistene og mange av de andre unge fremadstormende klassiske musikerne i Norge. Med sin debut som solist med orkester i 2012 har Huser-Olsen bevist at han behersker og viser et brennende engasjement for musikkens rike spennvidde, med et repertoar som strekker seg fra renessansen til modernismen, og til den aller nyeste samtidsmusikken.

Sentralen
31. august
19:00

Øvre Slottsgate 3
Dørene åpner 18:30

Kjøp billett
Kjøp sesongbillett (2016)

Facebook-event

Stian Westerhus: Foto: CF Wesenberg.