Machine Dreams 5. - 8. juni
Smooth Automators

Menneske/maskin-interaksjon, et flammeinstrument og en audiovisuell konsert om den gjensidige avhengigheten av mekanikkens ideer.

Pinquins. Blunderbuss: Anna Julia Granberg.

Stefan Goldmann
Trails
Pinquins (perkusjon)

Stefan Goldmann er en Berlin-basert elektronikaprodusent med tette bånd til samtidsmusikk (faren var den modernistiske komponisten Friedrich Goldmann). Utgivelsene på hans plateselskap Macro Recordings dekker alt fra minimalistisk tekno til avantgarde-komposisjon. Til Only Connect har Goldmann har skrevet et nytt stykke, Trails, for det norske perkusjonsensemblet Pinquins. Det menneskelige spillet imiterer presisjonen til maskiner og digitale lydgeneratorer. 

Aura Satz + Maja S.K. Ratkje + Anton Lukoszevieze
In and Out of Synch
Verket In and Out of Synch ble første gang fremført i The Tanks på Tate Modern i London. Verket utforsker soundtrack i analog film gjennom en 16 mm-film som er skrevet og satt lyd til i samarbeid med filmskaperen Lis Rhodes. Sammen med Maja S. K. Ratkje og cellisten Anton Lukoszevieze skaper Aura Satz et sonisk motstykke til filmens muntlige tale, ved bruk av spektakulære bølger av levende flammer.

People Like Us
Consequences (One Thing Leads To Another)
Vicki Bennett har vært en innflytelsesrik skikkelse innen feltet for audiovisuell collage i over 20 år. Gjennom sin innovative sampling av samlede opptak og arkiver, skaper hun lydopptak, filmer og radioprogrammer som kommuniserer et mørkt, men humoristis syn på livet.

DJ Martin Bjørnersen

Kunstnernes Hus
8. juni
20:00

Kr 200 / 100

Billetter

Selges ved inngang (OBS! Bare kontanter i døren), eller på forhånd på billettservice.no, 7-eleven eller Narvesen.

Aura Satz. Foto: presse.
Stefan Goldmann. Foto: presse.
People Like Us / Vicki Bennett.