nyMusikk Stavanger presenterer:

Acoustic solitude

I en verden hvor livene våre i økende grad forenes med elektroniske duppeditter, går vi gjerne og lengter etter en liten avveksling. Denne konsertens eneste aktører er menneskene + deres instrumenter, og musikerne vil utforske mulighetene som finnes i den ensomme instrumentalistens møte med publikum. 

Det blir en akustisk, nedtonet stemning, men desto mer uttrykksfullt!

Line-up:
Bjørnar Habbestad
Michael Duch
Signe Irene Time
Maria Karpinets

Bjørnar Habbestad er ikke bare en strålende fløytist, han er også nyMusikks nye kunstneriske leder. Hans aktivitet strekker seg fra samtidsmusikk og installasjonsverk til støy, improvisasjon og elektroakustikk. De siste årene har han også markert seg som ensemblemusiker i bla. Lemur, Polygon, N Ensemble og Trondheim Jazzorkester.

Michael Duch spiller kontrabass og er førsteamanuensis ved Institutt for musikk, NTNU. Han spiller bl.a. i trioen Tilbury/Duch/Davies, i rockebandet Dog & Sky, improkvartetten Lemur og frijazz med trioen En En En. I oktober 2010 fullførte han kunststipendiat-prosjektet “Friimprovisasjon – sjanger og metode” på friimprovisasjon og improvisasjonsbasert eksperimentell musikk.

Signe Irene Time har markert seg som en allsidig vokalist, komponist og improvisatør i den norske jazz/improvisasjon scenen gjennom sitt arbeid med bl.a. Significant Time og kammerensemblet Song Circus. Hun har opptrådt på mange av de store jazzfestivaler og klubbene i Norge, blant annet Dølajazz, Nattjazz, Kongsberg Jazzfestival og MaiJazz.

Maria Karpinets kommer fra Lviv i Vest-Ukraina, men har nå bodd nesten 10 år i Norge. Hun er en prisvinnende oboist med Postgraduate Diploma fra UiS, og hun har de siste årene vært innom flere av landets symfoniorkestre som vikarierende oboist. Hennes lærere har vært bl.a. Matz Pettersen, Steinar Hannevold og Erik Niord Larsen.

17. november
Tou Scene
20:00

Inngang: 150/75 (ordinær, medlem nyMusikk/student)

Facebook-event

Alle som kjøper billett får gratis inngang på Ine Hoem, samme kveld og sted.