nyMusikk Stavanger presenterer:

Verksted: lyd, video og teknologi

nyMusikk Stavanger starter nå opp med en ny serie verksteder som tar opp tråden fra våre tidligere workshops om elektronikk og sensorteknologi. 
Meld fra på epost om dere ønsker å delta: zangpa@gmail.com

04.11.17, kl. 12:00 - Kurs #1: Video-prosessering i Max
Kurset gir et overblikk over generell teknikk og metode for video-prosessering i MAX, samt et dypdykk i motion tracking med kamera, inkludert bruk av cv.jit biblioteket (Max) og IR-kamera.
Pris: 100,-
Kursleder er Dag Egil Njaa

05.11.17, kl. 12:00 - Møte #1: Bring ditt eget prosjekt
Forrige kurssesong viste deltakerne stor interesse for å møtes for å utveksle ideer, råd og veiledning rundt egne kunstprosjekter som involverer bruk av teknologi. Vi har derfor valgt å avholde to mer uformelle møter hvor deltakerne kan ta med sine egne prosjekter, presentere disse og diskutere teknologiske løsninger. Møtene er gratis. Send gjerne en epost i forkant og fortell oss hva dere ønsker å presentere eller trenger hjelp til, så kan vi forberede oss.
Gratis!

25.11.17, kl. 12:00 - Kurs #2: Lyd og mikrokontrollere
Kurset omhandler bruk av mikrokontrollere i arbeidet med lyd og musikk. I løpet av kurset vil deltakerne bli presentert for ulike typer mikrokontrollere som en kan benytte seg av til avspilling, prosessering, generering og sensorstyring av lyd. Samtlige alternativer kan brukes uavhengig av en PC/Mac. Dette er nyttig om en f.eks. skal bygge lydinstallasjoner, lydskulpturer, instrumenter eller liknende. Mikrokontrollersystemer som presenteres: Raspberry Pi, Bela, Arduino + audio shield.
Pris: 100,-
Kursleder er Pål Asle Pettersen

26.11.17, kl. 12:00 - Møte #2: Bring ditt eget prosjekt
Gratis

Rimi/Imir SceneKunst
4. - 26. november

Facebook-event