nyMusikk og Kunstnernes Hus presenterer:

Terre Thaemlitz

nyMusikk er glade for å igjen få besøk av Terre Thaemlitz. I samarbeid med Kunstnernes Hus presenterer vi Thaemlitz og hennes nye verk «Deproduction» (2017) som live performance i Kunstnernes Hus Kino 23. mars.

Terre Thaemlitz.

Terre Thaemlitz er en legende innen elektronisk musikk og elektroakustisk komposisjon. Hun er også kunstner, filmskaper, teoretiker, forfatter, foredragsholder, queeraktivist, DJ, remikser og eier av plateselskapet Comatonse Recordings. Hun kombinerer sitt lydarbeid med et kritisk blikk på identitetspolitikk, inkludert kjønn, seksualitet, klasse, språk og etnisitet. Thaemlitz har gitt ut mer enn 15 soloalbum, samt singler og videoverk. Hennes artikler innen musikk og kultur har blitt gitt ut internasjonalt i en rekke bøker, tidsskrift og magasiner. Hun bor i Kawasaki, Japan.

I samarbeid med nyMusikk presenterer hennes nyeste verk Deproduction (2017) i live performance i Kunstnernes Hus Kino. Deproduction var et av de absolutte høydepunktene under documenta 14 i fjor. I tillegg viser vi hennes prisbelønte film Love Bomb (2003). 

Program:
18.00 – Love Bomb (2003)
19.30 – Deproduction Performance (2017)

23. mars 2018
Kunstnernes Hus
18:00

Inngang: 120,-
Kjøp billett

Facebook-event