All Ears-samtale:
Thurston Moore og Lasse Marhaug

Thurston Moore og Lasse Marhaug kommer til nyMusikk-kontoret for å snakke om kassettkultur. Moore har tidligere gitt ut boka Mix Tape: The Art of Cassette Culture, en nostalgisk hyllest til kassetten som samler historier om mixtaper fra en rekke musikkentusiaster, bl.a. Lasse Marhaug.

Thurston Moore og Lasse Marhaug.

Thurston Moore
Det er gøy å ha en vaskeekte rockehelt på All Ears. Med Sonic Youth videreførte Moore No Wave-bevegelsen i New York på 70-tallet, med sitt særegne lydbilde og alternative gitarstemning i Glenn Brancas ånd. Moore har gjort mer for gitarstøy og feedback-ekstase enn noen andre.

Lasse Marhaug
Lasse Marhaug  jobber primært innen støymusikk, men driver ofte inn andre områder som improvisasjon, jazz, rock og ekstrem metal. Marhaug har også vært involvert i å lage musikk for teater, dans, kunstinstallasjoner og videokunst.

All Ears Festival for Improvised Music er en årlig festival for improvisert musikk, som arrangeres i Oslo. All Ears er en non-profit festival av musikkentusiaster for musikkentusiaster, organisert av musikerne Guro Moe, Paal Nilssen-Love og Jon Rune Strøm.

nyMusikk
10. januar
14:00

Gratis.

Mer info hos All Ears.
Dagsbillett: 250 / 200 (stud.)
Festivalpass (gjelder tors-lørdag) 600 / 500 (stud.)