nyMusikk Bodø presenterer:

Trio Brax

Trio Brax er med sin besetning av bratsj, tenorsax og piano, en sjelden blomst i floraen av norske kammermusikkensembler. Det gjelder forsåvidt også internasjonalt, til tross for at selveste Paul Hindemith var tidlig ute med å skrive en trio for den noe odde instrumentsammensetningen.

Trio Brax har imidlertid plukket opp hansken, og på modig vis gått høyt ut for å utvide repertoaret til besetningen. Til dags dato har de bestilt og urfremført verkene "The Magpie & I" av Håvard Lund og "Abraximately" av Helge Iberg, og flere nye verk og prosjekter er i støpeskjeen.

Ensemblet består av Julia Neher, Ola Asdahl Rokkones, og Sergej Osadchuk, tre musikere fra Tromsø som på hvert sitt vis har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt. Julia Neher er bratsjist i NOSO, men gjester også jevnlig flere av verdens ledende orkestre. Saxofonisten Ola Asdahl Rokkones er på sin side en musikalsk kameleon, som lever av å både være klassisk musiker og jazzmusiker. Sergej Osadchuk er professor i piano ved Universitetet i Tromsø, og har bak seg flere plateutgivelser og en rikholdig karriere som solist med flere symfoniorkestre.

10. mars 2018
Bodø domkirke
18:00

Facebook-event

Billettpriser
Ordinær: 200,-  
Elev/student: 50;-
(kjøpes i døra, kontant eller med vipps)